Dupin Adria
HR UK

Novosti

Adria diljem svijeta
Adria diljem svijeta
Izvoz je pokretački mehanizam razvoja svake zemlje, a njegov doprinos razvoju puno je veći kod malih zemalja ovisnih o inozemnim tržištima kao što je Hrvatska. U Hrvatskoj vlada vječni problem prevelikog uvoza u odnosu na izvoz. Samo oko 15% poduzeća izvozi. Međutim, upravo ta izvozno orijentirana poduzeća zapošljavaju 51% zaposlenih u svim poduzećima, investiraju 62% ukupnih investicija, ostvaruju oko 66% od ukupnih prihoda od prodaje, te u razvoj ulažu čak oko 73% sredstava od ukupno ulaganih sredstava u razvoj. Također, ostvaruju dobit od 76%. Rast takvih poduzeća čini ukupnu hrvatsku ekonomiju snažnijom.

Posljednjih godina Hrvatska bilježi porast izvoza zahvaljujući ulasku u Europsku uniju čime su uklonjene carinske barijere sa zemljama članicama EU. Mogućnosti koje nudi otvoreno tržište prepoznala je i naša tvrtka te smo se okrenuli izvozu vlastitih proizvoda na inozemna tržišta. No, osim na tržišta EU brend Adria širimo i na tržišta izvan granica Europske unije.

Konstantnim otvaranjem novih tržišta i jačanjem udjela na postojećim izvoznim tržištima želimo doprinijeti internacionalizaciji proizvoda. Adria proizvodi prisutni su na tržištima 11 zemalja diljem svijeta. Tako se naši proizvodi mogu naći u Estoniji, Engleskoj, Francuskoj, Japanu, Švedskoj, Ukrajini, Malti, Slovačkoj, Italiji, Sloveniji i BiH.

Prisutnost Adria proizvoda u svijetu u konstantnom je porastu, a odnedavno ih izvozimo i u Rusiju, Crnu Goru i Rumunjsku. Redovitim izlaganjima na poznatim svjetskim međunarodnim sajmovima u prehrambenoj industriji radimo na povećanju međunarodne prepoznatljivosti brenda.

Ponosni smo, kao hrvatski izvoznici, biti jednim od generatora razvoja i gospodarskoga rasta Hrvatske.
Ekspanzija poslovanja tvrtke na međunarodnim tržištima
Ekspanzija poslovanja tvrtke na međunarodnim tržištima
Tvrtka Dupin d.o.o. pokrenula je inovativnu proizvodnju hrvatskih proizvoda pod vlastitom registriranom robnom markom Adria pod kojom plasira hrvatske proizvode za koje posjeduje prepoznatljivu ambalažu. Realizacijom predmetnog projekta značajno će se doprinijeti internacionalizaciji poslovanja prijavitelja širenjem na inozemna tržišta u Saudijsku Arabiju, Ujedinjene Arapske Emirate, Egipat, Kinu, Južnu Koreju, Japan.
 
Cilj projekta je osnaživanje položaja tvrtke Dupin d.o.o. na ciljanim inozemnim tržištima te povećanje međunarodne konkurentnosti kroz nastupe na najznačajnijim europskim i međunarodnim sajmovima u prehrambenoj industriji. Realizacijom projekta očekuje se povećanje profitabilnosti i prihoda od izvoza te zapošljavanje novih radnika.
 
Ukupna vrijednost projekta: 1.092.172,58 HRK
EU sufinanciranje projekta: 698.751,76 HRK
Razdoblje provedbe projekta: 21.07.2017. – 21.01.2020.
Kontakt osoba: Goran Kurtović, goran.kurtovic@dupin.hr

Više informacija:
 


Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj. Sadržaj ove stranice isključiva je odgovornost tvrtke Dupin d.o.o.
ADRIA na najvećem sajmu slatkiša - ISM u Koelnu
ADRIA na najvećem sajmu slatkiša - ISM u Koelnu
Adria će i ove godine biti izlagač na sajmu ISM u Kölnu. Sajam ISM je najveći svjetski sajam slatkiša i grickalica. Adria je ponosna da će predstaviti svoje proizvode po peti put na ISM sajmu. ISM će se održati u periodu od 28.1.2018. do 31.1.2018. U mnoštvu inovacija, novih proizvoda te neobičnih okusa smjestit će se i naš Adria štand na kojem će biti održane mnogobrojne prezentacije i degustacije.

S veseljem Vas pozivamo na slatko druženje – Hala: 2.2, Štand: B49. Vidimo se!
Adria rum kuglice
Adria rum kuglice
Izuzetno smo ponosni što vam možemo predstaviti novi opojni zalogajčić – Adria rum kuglice.
Riječ je o ukusnom spoju čokolade i ruma.
Savršena kombinacija za one koji se ne boje prepustiti užitku.
Okus ovih kuglica vratit će vas u blagdansko raspoloženje u trenu.
Probajte Adria rum kuglice već danas.
Pratite Adria.hr i na Instagramu
Pratite Adria.hr i na Instagramu
Adria - najljepša hrvatska priča od sada i na Instagramu!

Svakako nas zapratite jer će naš feed biti prepun slatkih i slanih užitaka. Budite u toku i prvi saznajte koji su to novi proizvodi na našim policama, kada cijene padaju, a veselje raste!

Uz naše proizvode imat ćete priliku i upoznati Adria tim. Cilj nam je dijeliti s Vama naša uvjerenja, zanimljivosti o namirnicama i još mnogo toga.

No, ne želimo samo mi dijeliti! Pozivamo te da budeš kreativan – uhvati svoj Adria trenutak i dodaj #adria jer Vaše zadovoljstvo Adria proizvodima nas pokreće!

Vidimo se na Instagramu!
Nastup na sajmovima Tuttofood & SIAL China
Nastup na sajmovima Tuttofood & SIAL China
Adria će ove godine biti izlagač na još dva svjetski poznata sajma – Tuttofood u Milanu (08.-11.05.2017.) te SIAL China u Šangaju (17.-19.05.2017.). Ovi sajmovi posvećeni su prehrambenom sektoru i odlične su platforme putem kojih će se Adria proizvodi još jednom predstaviti širokom internacionalnom tržištu.

Nadamo se nastavku dobrih rezultata s prethodnih sajmova te Vas srdačno pozivamo da nas posjetite (Tuttofood - HALL:6, STAND: G22; SIAL China - HALL:W3, STAND: C090).
 
Novi Adria Botuni
Novi Adria Botuni
Novi trendovi na tržištu slatkiša te preporuke naših vjernih kupca, koje su nam vrlo bitne i indikativne, inspirirale su nas da napravimo određene promjene i dodatno poboljšamo najpoželjnije Adria kekse:
 
  • Komadno pakiranje – svaki keks unutar kutije posebno je pakiran u prozirnu foliju kako bi se zadržala maksimalna svježina proizvoda
  • „TO GO“ koncept – zahvaljujući posebnom pakiranju svakog keksa sada je on pogodan za konzumaciju na svakom mjestu i u svako vrijeme (na poslu, u školi, na putu…)
  • Zadržali smo prepoznatljiv Adria dizajn, ali smo dimenzije kutije dodatno prilagodili kako bi proizvod još bolje pristajao na police trgovina
  • Smanjenje gramaže kako bi se zadovoljili kriteriji tržišta koje nameće manja pakiranja kao novi trend
 
Adria osvaja tržište Velike Britanije
Adria osvaja tržište Velike Britanije
S veseljem Vas obavještavamo o novom internacionalnom uspjehu Adria branda. Ovoga puta dio proizvoda iz linije zimnica našao je svoje mjesto na još jednom važnom tržištu, onom Velike Britanije.

Iako su tržišta Europske unije odlično opskrbljena najrazličitijim vrstama proizvoda, Adria je uspjela pronaći svoju nišu  i inovativnim proizvodima istaknuti se u masi.

Vrhunski dizajn i kvaliteta proizvoda, te diferencijacija prilikom odabira ključnih sastojaka, još jednom su se pokazali kao dobitna kombinacija i omogućili su Adria brandu da se pozicionira uz bok ostalim proizvodima internacionalnih kuhinja poput kineske, tajlandske, grčke, talijanske, španjolske i ostalih.
 
Adria opet iznenađuje
Adria opet iznenađuje
Upravo kada ste mislili da ste od Adrie već vidjeli sve, stigli su nam novi okusi omiljenih lokuma.

Od sada Adria lokumi u pakiranju od 180g dolaze i s novim vrlo primamljivim okusima naranče, cimeta te, posebno zanimljivim, okusom lavande.

Ove lokume prati i vrhunski dizajn ambalaže kako biste bili sigurni da je darivanje Adria proizvoda i dalje najbolji izbor. Tome u prilog ide i veliki interes na ISM sajmu u Koelnu gdje su novi okusi premijerno predstavljeni.
 
Izvoz u Ukrajinu
Izvoz u Ukrajinu
Posebno nam je zadovoljstvo obavijestiti Vas da je s Novom godinom započeo izvoz Adria proizvoda u Ukrajinu. Tako sada Adria praline, deserte i smokvenjake možete naći u luksuznim prodavaonicama, hotelima, restoranima i wine barovima diljem Ukrajine. Izuzetno smo ponosni što smo uspješno odgovorili na sve izazove i preduvjete koje zahtijeva ulazak proizvoda na ovako veliko tržište.

Dobri izvozni rezultati nastavak su kontinuirane politike ulaganja u kvalitetu proizvoda, a potom i u marketing i promociju prvenstveno kroz sudjelovanje na brojnim inozemnim sajmovima. S novim vjetrom u leđa, nastavljamo istim tempom i u 2017. godini.
Zimsko pojačanje
Zimsko pojačanje
Adria je ove zime odlučila uhvatiti se u koštac sa snijegom i hladnoćom. Dva nova likera iz naše ponude ukrstila su snage kako bi vam osigurala toplinu u svakom trenutku -  na kućnom druženju s prijateljima, na spektakularnoj Snježnoj kraljici, ali i prilikom vlastitih vratolomija na skijalištima.

Liker pelin i med te onaj od suhe šljive donose nove i jedinstvene okuse alkoholnih pića na tržište. Budite među prvima koji će ih kušati.
Nastup na sajmu ISM u Koelnu (29.01.-01.02.2017.)
Nastup na sajmu ISM u Koelnu (29.01.-01.02.2017.)
Sajam ISM u Koelnu je najveći svjetski sajam slatkiša i grickalica. Ove godine održat će se u periodu od 29.01. do 01.02.2017., a Adria brandu izuzetno je zadovoljstvo što će biti dijelom tog događaja. U mnoštvu inovacija, novih proizvoda te neobičnih okusa smjestit će se i naš štand na kojem će biti održane mnogobrojne prezentacije i degustacije.

S veseljem Vas pozivamo na slatko druženje – Hala: 2.2, Štand: B 051. Vidimo se!
Adria u Hong Kongu
Adria u Hong Kongu
S veseljem Vam najavljujemo nastup Adria proizvoda na sajmu Food Festival Hong Kong 24.-28.12.2016. u suradnji s društvom Michael Čulina d.o.o.

Poseban naglasak biti će stavljen na Adria ručno rađene tamne čokolade te ajvare i zakuske iz naše ponude koji su Kinezima potpuno novo i očaravajuće otkriće među delikatesama. Adria brand tako će se naći u društvu još nekoliko renomiranih hrvatskih tvrtki kao jedan od predstavnika proizvoda koji nude ono najbolje od Hrvatske. Više o ovom sajmu možete pročitati ovdje.
Adria na Deliiicije web shopu!
Adria na Deliiicije web shopu!
Budući da potrošači danas kupuju s bilo koje lokacije i u bilo koje vrijeme, a web shopovi su sve poželjniji način nabave određenih proizvoda, s ponosom vam donosimo vijest da od sada Adria proizvode možete kupovati i putem Deliiicije web shopa u svakom trenu. Tako se Adria brand našao uz bok s vrhunskim svjetskim brandovima kao što su Lindt,  Twinings, McVitie's, Reber, Walkers, Goldenn, Hamlet i mnogi drugi.

Toplo preporučamo posjet Deliiicije web shopu - razgledajte, poželite i vrlo jednostavno naručite. Otvaranje Deliiicije web shopa u ovo vrijeme posebice veseli istinske sladokusce koji zasigurno neće propustiti priliku da iz udobnosti svoga doma kupe najslađe božićne poklone.

Cjelokupnu ponudu Deliiicije web shopa pogledajte ovdje.
Nova Adria web stranica
Nova Adria web stranica
Zadovoljstvo nam je predstaviti vam našu novu web stranicu na kojoj se upravo nalazite. Kontinuiran razvoj i nadogradnja Adria branda zahtjevaju isto tako moderan i cjelovit pristup s logističke i informatičke strane. Upravo ovaj posljednji ovoga je puta bio u našem fokusu. Najvažnije od mnogobrojnih prednosti nove web stranice su:
  1. Responzivan dizajn – sukladno najnovijim trendovima prema kojima sve veći udio korisnika pristupa internetu putem mobilnih uređaja, u današnje vrijeme postalo je neophodno da web stranica bude responzivna. Tom prilagodbom vidljivost web stranice postala je prilagođena dimenzijama različitih uređaja (Android, iPhone, različiti tableti, računala i sl.).  
  2. Cjelovit i jezgrovit sadržaj web stranice – prilikom kreiranja nove web stranice vodili smo računa da sadržaj koji ona predstavlja bude nedvosmislen, jasan i pregledan. Sadržaj je koncipiran na način da uz što manje „pretraga“ dobijete što više informacija o proizvodu koji vas zanima.
  3. Kvalitetne fotografije, dizajn fonta, boje – imajući u vidu da su ljudi izrazito vizualna bića, kvalitetne fotografije proizvoda neizostavan su dio nove web stranice. Budući da veliku pažnju poklanjamo dizajnu i pakiranju naših proizvoda, na ništa manje nismo željeli pristati niti po pitanju njihovih fotografija na web stranici. Vodili smo računa da, uz fotografije, dizajn fonta i jasnoća boja čine jednu vizualno zaokruženu priču.
Uskoro: More čokoladni barovi
Uskoro: More čokoladni barovi
MORE BAROVI – MORE je naš novi brand koji predstavlja kontinuiran razvoj i nadogradnju čokoladnog asortimana sukladno željama i potrebama naših vjernih kupaca. Upravo zbog prilagođavanja njihovim potrebama, Odjel istraživanja i razvoja trenutno je posvećen razvoju robne marke ovih barova za nekolicinu inozemnih kupaca.
Adria u svijetu
Adria u svijetu
Zadovoljstvo nam je potvrditi da je prisutnost Adria proizvoda u svijetu u konstantnom porastu. Primarno uvijek naglasak stavljamo na kvalitetu samih proizvoda, a veliku pažnju posvećujemo i dizajnu ambalaže. Naši klijenti diljem svijeta potvrđuju da smo na dobrom putu i stoga samo jedno kratko „HVALA!“ zato što se, zajedno s nama, trudite da brand Adria raste iz dana u dan.
Adria botuni
Adria botuni
Izuzetno smo ponosni što vam možemo predstaviti nove Adria perjanice koje nadilaze sva očekivanja i nastavljaju našu slatku priču u jako pozitivnom smjeru. Riječ je o dva mala tarta fantastičnog okusa, hrskave teksture i zavodljive arome.
Adria zimnica
Adria zimnica
Našu Adria obitelj odlučili smo od ove zime uvećati istinskim zimskim delicijama - ajvarom, feferonima, ukiseljenim pečenim paprikama i slavnom Zakuskom. Za vas smo izabrali samo najbolje povrće, dodali mu dašak tajni naših baka te tako kreirali vrhunske gastronomske okuse kakve pamtite iz svoga djetinjstva.
Adria lokumi 90g
Adria lokumi 90g
Manja pakiranja savršena su za Vaš brzinski užitak, a kao slastica "to go" upotpunit će ponudu asortimana benzinskih postaja, kioska i manjih trgovina. Zasladite si život!
Novi okusi Adria džemova
Novi okusi Adria džemova
Adria donosi komadić prirode za vaš stol. Ubrali smo najzdravije plodove iz prirode, pridodali umijeće i dobro čuvane tajne naših baka, primijenili najsuvremenija dostignuća u proizvodnji i stvorili još jedan gastronomski užitak: Adria džemove od marelice, šljive, višnje, jagode, kupine i maline.
Adria Nonini kolačići
U ovom kratkom videu pogledajte kako nastaju naši neodoljivi Nonini kolačići. Žao nam je samo što vam uz sliku ne možemo prenijeti i očaravajući miris. Uživajte!
Novo: Adria duo keks
Novo: Adria duo keks
Adria je bogatija za dvije nove slastice: duo keks čoko i duo keks vanilija. Spoj prhkog biskvita sa slasnim punjenjem od čokolade i vanilije, duo keks stiže u atraktivnom i modernom pakiranju od 240g. Ukusan i hrskav, izvrstan je kao međuobrok u svakoj prilici: kada ste u pokretu, na poslu ili u trenucima predaha uz šalicu mlijeka.
Zajedno do fondova EU
Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj. Sadržaj ove stranice isključiva je odgovornost tvrtke Dupin d.o.o.